Prostect: Cum pentru a preveni probleme cu prostata?

Pentru un motiv ciudat, toate problemele legate de prostată ascund cu” este, de obicei, tipul de problemă cu “prune” (spus de complicitate și întotdeauna între ghilimele). Aici veți găsi ghidul unele probleme fluxurile care afectează prostata, și cum puteți ajuta singuri.

Prostect: ce este de prostată și pentru ce avem nevoie de ea?

Prostect ce este de prostată și pentru ce avem nevoie de eaÎn primul rând, Prostect numai omul are de prostată. Ea este situată imediat sub vezica urinara si, de obicei, are o dimensiune de nuc. Dimensiunea acestuia poate varia în funcție de timp, și mulți bărbați prostata devine din ce în ce mai mult, pe măsură ce ele devin mai în vârstă, mai ales la trecerea din 40 sau 50 de ani. Funcția sa nu este destul de clar, dar produce aproximativ 10% din lichidul seminal, alb, subliniind că ajută sperma muta de-a lungul uretrei.

Care sunt simptomele de probleme de prostate Prostect pret?

Prostata poate suferi de diverse probleme, dar cel mai adesea este de a crește dimensiunea acesteia, de contaminare sau de se va întâmpla procesul celulelor canceroase. Prin urmare, aceste trei tipuri de încălcări de bază sunt Prostect pret:

 • Hiperplaziei benigne de prostată (HBP)
 • Cancerul de prostată
 • Prostatita

Simptomele vor varia în funcție de procesul nu este vorba, dar la inflamarea (HBP) simptome, de obicei:

 • Dificultăți la începutul urinării, de asemenea, fluxul de urină suferă o scădere în puterea lor.
 • Nu este un sentiment complet опорожненного vezicii urinare.
 • A scrie de multe ori (cu o frecvență de o dată la fiecare două ore), și du-te ridica de mai multe ori pe noapte Prostectpret.
 • Picături sau incontinență de urină.
 • Urgent sau urinare.
 • Incapacitatea bruscă de a urina.

Simptome de infecție, cu toate acestea, câteva sunt diferite, pentru că, dacă este o infecție acută, de obicei, apar Prostect:

 • Disconfort general.
 • Febră, de obicei, în vârfuri cu frisoane.
 • Durere la urinare Prostectforum.
 • Cum unele prostatita apar la prostată anterior, bolnave, nu este mai puțin frecvente, care apar simptome de HBP, în decurs de luni sau săptămâni.

Cancerul de prostată este ceva diferit, pentru că nu poate da simptome și de a fi depistate la efectuarea intelligence (PSA) în recunoașterea de rutină, sau direct cu simptome de HBP, sau doar cu prezența de sânge în urină.

Hiperplaziei benigne de prostate – Prostect

Hiperplaziei benigne de prostată este cea mai frecventă problemă care afectează prostata. Este o creștere treptată de prostată. Nu este un proces злокачественный. Simptomele incep de multe ori, după 45 de ani Prostect forum, într-adevăr, afectează aproximativ o treime din toți bărbați, cu mai mult de 50 de ani.Deoarece prostata devine din ce în ce mai mult, ea literalmente pune presiune pe uretra, ceea ce poate duce la probleme în gol vezicii urinare.

Înainte Prostect pret de a determina ca boala de omul cel vechi, pentru că se părea că afectează numai persoanele în vârstă în rândul bărbaților. Aceasta este, probabil Prostect, deoarece cancerul de prostată evoluează lent și cei mai mulți oameni vor trăi până la sfârșitul zilelor sale, fără să știe că ei au avut cancer.

Hiperplaziei benigne de prostate - Prostect

Simptomele de cancer de prostată pot fi similare cu simptomele HBP. Se poate întâmpla ca, în cazul în care cancerul se răspândește, de fiecare dată nu mai mult de obosit, isi pierde pofta de mancare si pierde in greutate. Probabil Prostect pret, va avea unele boli de spate și de oase.

Ca prostata este dificil de a găsi și imposibil de vizualizat, este foarte important să vă adresați medicului dumneavoastră cât mai curând, așa cum crede el că ceva nu este în ordine. Cancerul de prostată poate diagnostica medicală matura (vă va face Dre, adică, medicul introduce un deget in rect, pentru a verifica dacă există o modificare), sau va face o ecografie sau biopsie Prostect.

De multe ori el bănuiește că poate exista cancer de prostată, atunci când obține un rezultat anormal în sânge PSA (antigen prostatic specific), care se determină nivelul de proteine specifice. Alegerea unui tratament pentru cancer de prostată, în mare măsură, depinde de cât de mult s-a răspândit o tumoare.

Cancerul de prostată

Dacă nu s-a răspândit în afara prostatei, probabil, merită cu tratament chirurgical, care, la rândul lor, pot fi de diferite tipuri, de la o operație deschisă, înainte de operație, laparoscopic, și chiar prin uretra. Alegerea Prostect tipului de tehnologie depinde de fiecare caz particular.

Tratamentul cancerului nu are, nu pentru că presupune o operație radicală în toate cazurile. De exemplu, cancerul de prostată, aparent bine, tratamente hormonale, este posibil, administrarea de estrogeni, hormoni feminini, sau din cauza de blocare de testosteron, hormonul masculin cu alte medicamente-подавителей, și, în Prostect forum unele cazuri rezolvate, tratamentul cu această opțiune.

Radioterapia este utilizată în unele cazuri în calitate de tratament suplimentar după operație, dar, de asemenea, poate fi utilizat fără o intervenție chirurgicală Prostect forum. Încă o dată, alegerea metodelor de tratament va fi individual pentru fiecare pacient. Se poate aplica pentru exterior, de interior sau prin implantare de semințe radioactive în prostată.

În cazurile în care cancerul nu sa extins la Prostect alte organe, probabil, va fi oferit chimioterapie și tratament hormonal. La pacienții foarte vârstnici, alte boli grave, poate decide să nu facă nimic și să aștepte, pentru a vedea cum se dezvoltă, deoarece, în multe cazuri, este dezvoltarea este foarte lentă, care se încheie moare pacientul alte probleme excelente de cancer de prostată. La alți pacienți de acest tip pot oferi doar tratament hormonal.

Prostatita – Prostect forum

Prostatita este o inflamatie a prostatei, care poate fi sau nu asociată cu o infecție bacteriană. Ca o tulburare, se știe relativ puțin despre același lucru, de fapt, uneori, sunt diagnosticate ca boli cu transmitere sexuală Prostect forum.

Simptomele pot aminti HBP, dar, de regulă, este însoțit de stare generală de rău, febră, durere la urinare, pot exista alte simptome, cum ar fi dureri de spate, disconfort în zona organelor genitale (în special dureros, atunci când ea stă) și de Prostect a descărca apoase sau sângeroase a uretrei. Pentru a diagnostica această boală, medicul dumneavoastră vă va cere o analiză de urină și de sânge.

Ce se poate face

Medicul dumneavoastră, probabil, va prescrie un Prostect pret curs de antibiotice, care vă va ajuta să vă pentru a elimina infecția. Medicul poate prescrie, de asemenea, un fel de calmant.Chirurgia este doar o alternativă, dacă suferiți de debilitante dureri sau dacă nu doriți să aibă mai mulți copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *