Cati km merge pentru a pierde o jumătate de kilogram de greutate?

Cum să scapi de greutate pe jos

Merge

Buna ziua, eu Locuiesc în aceeași zonă, munți și cât de mult îmi place de foto5a conduce, Duș, face acest lucru de foarte multe ori. A doua zi m-am dus la o plimbare cu o prietena si a venit pe conversație o întrebare: câți kilometri trebuie să treci pentru a descărca chil de greutate? Grácias.

  • Diferența între a pierde un kilogram, și de a pierde in greutate un kilogram de
  • Cât de multe calorii ai nevoie pentru a petrece pentru a arde un kilogram de grăsime?
  • Alte moduri de a arde mai multe calorii pentru a pierde in greutate

Salut Francesca: corpul uman și fiziologie, care nu urmează liniară funcție de ceea ce poate vizualizarea în математическом ecuația. În principal, pentru că reacții metabolice și neuro-scheletale, deși au o anumită ordine și legitate în baza acestuia, există mai multe variabile care influențează, provocând reacții diferite.

Citește și: proceduri de 15 minute, pentru a pierde in greutate de a urca scari

Diferența între a pierde un kilogram, și de a pierde in greutate un kilogram de

Expresia “în jos un kilogram” poate crea confuzie, pentru că, după un antrenament intens, de obicei, în una sau două kilograme din cauza deshidratare, că imediat vor fi restaurate pentru a bea lichide.

În plus, kilograme, care du-te, poate fi o cauza de reducere a lichidului în organism, scăderea masei musculare, sau ceea ce sunteți în căutarea pentru, într-adevăr, eliminarea de grăsime. Cu aceasta vreau să acest lucru înseamnă că , pentru a pierde o jumătate de kilogram de greutate, care poate fi tradus ca: eliminarea unui kilogram de grăsime pură.

Pierderea in greutate se datorează mai multor factori, cum ar fi dieta, compoziția organismului și activitatea fizică practicată. Dacă sunteți dieta, nu se poate afla cât de multe mile pentru a merge, de a veni cu greutăți. În plus, în timpul de antrenament aerobic ars glicogen în mușchi, și de glucoză în sânge, nu numai de grăsime.

Citește și: Cât de multe calorii sunt arse în timpul călătoriei?

Cât de multe calorii ai nevoie pentru a petrece pentru a arde un kilogram de grăsime?

foto6Atitudinea g calorii: 1 g de grăsimi = 9 kcal; 1000 de grame de grăsimi (1 kg) = 9000 kcal. Dar de calorii întotdeauna arde în timpul zilei, deoarece organismul are nevoie de combustibil pentru a efectua reacții metabolice, care permit de a menține într-un mediu echilibrat.

American College of Sports Medicine recomandă ca, pentru a arde 2500 kcal pe săptămână a face exerciții, cu condiția ca echilibrul de calorii, este aceeași cantitate de calorii pe care le puteți petrece în timpul zilei.

De mers pe jos într-un ritm moderat de 5 km/h, apoi un eșantion de exemplu, pentru a ști numărul de calorii arse, este:

0,029 x (greutatea corporală în kg) x 2,2 x Total de minute de practicat = numărul de calorii exemple de ars

Să presupunem că gantere 60 kg, în timp ce mersul pe jos ai folosit 230 kcal. Până la 9000 Kcal, respectiv un kilogram de grăsime, trebuie să meargă de 39 de ore cu viteza de 5 km pe oră, sau că același, merg la 195 km, Daca poti merge de trei ori pe săptămână trebuie să faci 65 de km pe zi.

Pentru că vedeți, aceasta este o eroare, deoarece organismul arde calorii tot timpul, la baza activității, că tu vii pe drum, și este foarte dificil de a calcula numărul de calorii arse în stare de repaus, și cu atât mai mult aveți nevoie pentru a arde, efectuarea de exerciții fizice. În plus, scăderea masei corporale cu mai mult de dieta completează de activitate fizică.

Astfel, numărul de kilometri, care trebuie să treci pentru a descărca kilogram-este o măsură de încredere și inoportună.

Ceea ce ai nevoie pentru a calcula cantitatea de calorii pe care ingieres și s-a aruncat antrena pentru a face acest lucru, aveți mai multe tabele într-o operă sau într-o Calorie pe minut, exerciții. Constituind un echilibru de calorii și arde 2500 de Calorii pe săptămână, face exerciții, se poate coborî în greutate treptat, depinde de fiecare.

Sper că v-a ajutat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *