10 trucuri pentru a arde mai multe calorii pe banda de alergat

foto7Cea mai buna masina pentru pierderea în greutate pe o banda de alergat. Nu are mai mult. Din cauza simplității sale și tipul de exercițiu care se realizează, banda de alergare este cel mai bun mod de a scapa de kilogramele in plus. Poate a fost mult timp intuías și porți de câteva luni, inclusiv în planul zilei, la doar câteva minute de carieră continuă. Dar cu ce motiv ciudat, tu nu vezi rezultate… de ce?

Deși în fiecare caz, speciale, și fiecare are un metabolism diferit, îndrăznesc să ghicească ce ta problema este ca o cursa pe bandă. Ar trebui să aibă în minte că atunci când persecuți scopul de fitness special, ar trebui să acorde o atenție deosebită la fiecare detaliu, pentru a atinge obiectivul. Iată 10 trucuri necesare pentru a pierde in greutate cu ajutorul benzii de alergare.

 1. Să se concentreze pe un raport de mâini

Credeți sau nu, mâinile joacă un rol decisiv, când fugi. Dacă sunteți de învățare pentru a face o treabă ondularea, veți obține o înmulțire avantaje în cursa. Mâinile directe de coordonare a trunchiului cu partea de jos, astfel încât în mod corect braceo va ajuta să atragă mai mult muschii corpului , și, prin urmare, arde mai multe calorii. Cel mai bine este de a trage de la fata la spate, nu traversează nici o asimetrie. Ar trebui să fie ținute sub un unghi de 90 de grade și de a coatele în paralel în direcția înainte. Că până la umeri, manténlos calm, nu le arunca, și nu ascunde capul în ele… Dacă până acum nu ai ridicat braceo, eu trebuie să cerem scuze, pentru că, citind toate acestea, modul tau de a rula complet se va schimba.

 1. Date câteva minute de recuperare

Dacă sunteți dintre cei care sunt doar de antrenament banda de separare se poate multumi. Finalizarea lovitură, nu da, că mușchii se regenerează în timp, aceasta poate duce la răni grave și a încetini procesul de recuperare a organismului. La rândul său, pentru a finaliza un antrenament de o scădere a intensității de curse pe etape mult mai natural, în condiții de siguranță și de a face corpul să lucreze mai mult, prin adăugarea de mai multe minute, în sistemul de ardere de grăsime”, spune David Siik, instructor de running. Trebuie să se aibă în vedere faptul că organismul începe să arde de grăsime, după primele 17 de minute de cardio, așa că, mai mult, îmbogățiți de sesiune, mai mare de grăsime pe care le arde.

 1. Uitați de gantere

Dacă obiectivul dvs.-de a pierde in greutate, uitați despre alergare de rezistență. Acest lucru va face doar sa te simti ca vei alerga așa, pentru a mai artificială, și nu va fi în măsură să se concentreze pe carieră. Fără Clatite, correrás mai rapid, mai puternic și mai mult. Trebuie să ne amintim că de antrenament banda de alergat bine făcut ar trebui să te las fără putere. Dacă, după sesiunea simțiți că ați putea include kettlebell în propriul plan de antrenament, vrei să spui că nu este instruit nivelul de intensitate nevoie.

 1. Este folosit înclinația banda de alergare

Alergare în pantă piesa este o modalitate foarte bună de a crește intensitatea de antrenament. Creșterea de sarcină provoacă o creștere a numărului de bătăi pe minut, ceea ce permite în mod automat pentru a arde mai multe calorii. Acest tip de antrenament este foarte recomandat, dacă aveți de gând să aibă o sesiune de lungi, pentru că trenul reduce sarcina pe genunchi. Mai bine du-te s-au schimbat, de-a lungul zonei, în diferite grade de înclinare.

 1. Este mai importantă intensitatea, că numărul de kilometri de

Banda de alergare va ajuta să se concentreze pe tehnica si precizia loviturii. Viteza, panta, apăsarea, puterea… Toate sunt controlate de factori! Prin urmare, atunci când a alerga într-o bandă, trebuie să se uite la calitatea de antrenamente și nu obsesionarte de la distanță.

foto8

 1. Funcționează cu un interval de

Pista cu întreruperi, este mult mai eficient , ceea ce curse sunt permanente. În plus, vei arde mai multe calorii, puteți minimiza impactul, care suferă de genunchi și glezne. Încercați să alerge în intervale de mare intensitate, în combinație cu funcționare continuă de intensitate scăzută. Acest tip de antrenament se poate realiza amplificarea core și de combatere a grăsime în zona abdomenului.

 1. Treptat, crește viteza de

Merge crescând treptat viteza va ajuta să vă crește nivelul cerințelor de sistem. Timpul arde calorii, cheia de batai pe minut. Mai multe clicuri, mai multe calorii arse. Când vă aflați în respectiva formă fizică, pentru a rezista la ritmul de cursa, nu sunt sigur, dvs. faceți clic, de asemenea, habituan și, în cele din urmă, face mai puțin efort pentru a menține nivelul. De aceea, voi fugi mereu de zona ta de confort.

 1. Schimba rutina

Una dintre cele mai mari amenințări pe care le puteți obține atunci când lucrezi cardio-încadrează într-o rutină de exerciții. Prin urmare, trebuie să depună eforturi pentru a include noi caracteristici și opțiuni, pentru a nu plictisi cu tine de zi cu zi de sesiune. Amintiți-vă că, dacă o faci pentru că îți place.

 1. Raza de scheme

Nu există nici un motiv, în vigoare de a împărtăși antrenamente cardio și antrenament în culturism. Acestea sunt perfect compatibile și în combinație multiplică foarte mult rezultatele lor. Dacă deja să urmeze un program de exerciții în sala de gimnastică, puteți utiliza pauzele între serii, pentru a merge într-o bandă. Prin urmare, va persista curent continuu și de nivelul de pulsație în tot parcursul sesiunii.

 1. Fuge cu muzica

Nu “îngrijire” nu mare mister, dacă spun că motivația este important să fie în mod constant într-o sală de gimnastică. Prin urmare, aveți nevoie pentru a comanda un plan de fitness. O modalitate buna de a face acest lucru ar putea fi ascultarea muzicii în timpul unei sesiuni. În plus, distras, vă va ajuta să vă pentru a merge cu o viteză constantă. Dovedit că, atunci când vom rula și de a asculta muzica, avem tendința de a sincroniza ritmul de cursa cu ritmul muzicii.

De Formare Siik

Dacă obiectivul dvs. este să urmeze o rutina de fitness pentru a pierde in greutate , dar nu sunteți sigur de unde să încep, banda de alergare poate fi un aliat puternic. Programul ” expert antrenamente pe pista, David Siik că acest lucru poate fi foarte util pentru a atinge obiectivele lor. În primul rând, întinde bine și de a începe cu o ușoară încălzire în termen de două minute:

 • 0:00 – 1:00: Viteza medie (de exemplu, de 10 km/h) panta de 4%
 • 1:00 – 2:00: Viteză redusă (de exemplu, la 6 km/h) unghiul de înclinare de la 0%
 • 2:00 – 3:00: Crește +0,5 km/h (10,5 km/h) unghiul de înclinare de 3%.
 • 3:00 – 4:00: Viteză redusă (de exemplu, la 6 km/h) unghiul de înclinare de la 0%
 • 4:00 – 5:00: Crește +0,5 km/h (11 km/h), cu o pantă de 2%.
 • 5:00 – 6:00: Viteză redusă (de exemplu, la 6 km/h) unghiul de înclinare de la 0%
 • 6:00 – 6:30: Încă cu o viteză, că ai purtat pana acum (11 km/h) unghiul de înclinare de 3%
 • 6:30 – 7:30: Viteză redusă (de exemplu, la 6 km/h) unghiul de înclinare de la 0%
 • 7:30 – 8:00: sunteți Încă cu o viteză, că ai purtat pana acum (11 km/h) panta de 4%
 • 8:00 – 9:00: Viteză redusă (de exemplu, la 6 km/h) unghiul de înclinare de la 0%
 • 9:00 – 9:30: Încă cu o viteză, că ai purtat pana acum (11 km/h) cu o scădere de 5%
 • 9:30 – 10:00: Reface

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *